PROCOMEL

Accesori pentru mobila

Stimată Doamnă, stimate Domn !
      Societatea Procomel S.R.L. este specializată în productia , comercializarea , distribuţia accesoriilor şi feroneriei de mobilă, de subansamble de mobila si produse pentru amenajari interne , toate produsele fiind de calitate excelenta. Produsele si materialele au provenianta UE sunt selectate cu mare grija astfel incat sa satisfaca cerintele exigente ale clientilor nostri. Socieatatea noastra ofera produse si materiale deosebite chiar si la comanda speciala punand in serviciul clientilor nostri vasta experienta acumulata din anul 1993 de cand activam in acest domeniu. 
      Intotdeauna luam in considerare necesitatile clienţilor noştri precum şi cerintele de pe piata astfel putem sa oferim clientilor si partenerilor nostri produse si servicii conforme cu tendintele de ultimă oră practicate în proiectarea si productia de mobila. Astfel am demarat infiintarea a unei sectii de producţie, prelucrând diferite profile din aluminiu cu secţiuni şi finisaje foarte variate din care producem a serie de produse diverse. (manere, picioare, cadre, oglinzi, polite, etc.) Materia primă de cea mai bună calitate, utilajele moderne, personalul bine instruit, combinaţiile inedite cu alte materiale (lemn, sticla, plastic, etc.), designul revolutionar, personal bine pregătit permit obţinerea de produse finite şi subansamble ce satisfac cele mai exigente cerinţe. Putem satisface cerintele clientilor fie ele producători, distribuitori sau persoane fizice cu produse avand dimensiuni standard, produse cu dimensiuni sau forme speciale (la comandă), în funcţie de solicitarile acestora, oferind şi servicii de asistenţă în proiectare şi montaj. 
      Termenele reduse de execuţie, preţurile accesibile (şi negociabile în funcţie de cantităţile comandate), calitatea produselor fac ca acestea să fie foarte apreciate de catre cei care doresc să ofere clienţilor săi produse performante cu design nou si modern. În cazul în care am reuşit să vă atragem atenţia, nu ezitaţi să ne contactaţi pentru a obţine informaţii cu privire la gama noastră de produse extrem de diversă sau oferte de preţ. 
      Devenind clientul nostru deveniti si paretenerul nostru astfel intotdeauna veti gasi in noi un sprijin in realizarea proiectelor Dumneavoastra. 

Cu stimă,

ERDÉLY ANDRÁS
director executiv


Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Detalii